Jaka jest najlepsza wystawa okien w mieszkaniu?

Jakie kupić mieszkanie i w jakiej lokalizacji? Gdzie kupić dom i czym się kierować wybierając nieruchomość?
ragar

Jaka jest najlepsza wystawa okien w mieszkaniu?

Postautor: ragar » 07 mar 2015, 22:28

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania, wybór mam dosyć spory i teraz zastanawiam się jaka jest najlepsza wystawa okien z mieszkania :?: Niby najczęściej się słyszy, że najlepsza jest wystawa południowa, ale z drugiej strony sporo osób mówiło mi, że od południa jest w lecie strasznie gorąco i nie da się wytrzymać. Może lepsza będzie wystawa okien na wschód lub na zachód :?:

demon
Administrator

Re: Jaka jest najlepsza wystawa okien w mieszkaniu?

Postautor: demon » 07 mar 2015, 22:31

Ja mimo wszystko wybrałbym wystawę południową, jasne że gorąco, ale jednak ja lubię mieć jak najwięcej słońca w mieszkaniu :) W drugiej kolejności najlepsza wystawa okien dla mnie, to zachodnia, bo wtedy mam słońce po powrocie z pracy. Natomiast od wschodu jest tylko rano, denerwuje gdy człowiek chciałby jeszcze pospać, a później i tak jest się w pracy. No może w weekendy miło byłoby zjeść śniadanie czy wypić kawę w promieniach słońca, ale to tyle :)

iti

Re: Jaka jest najlepsza wystawa okien w mieszkaniu?

Postautor: iti » 06 lip 2015, 21:16

Wszystko zależy od tego, czy lubisz słońce czy nie... Ja np. nie lubię za bardzo nasłonecznionych mieszkań i w związku z tym wolałbym raczej wschodnią lub zachodnią wystawę okien, bo jednak południowa jest dla mnie zbyt jasna i zbyt słoneczna. Ale to właśnie jest tak, że kto co lubi :)

Wróć do „Kupno mieszkania / domu - jak wybrać nieruchomość?”